miercuri, 16 octombrie 2013

Tratamentele fitosanitare pentru cultura ciupercilor, 14.XI.2013 Poiana Brasov

Stimati colegi,
Avem plăcerea să vă informăm că Asociația Națională a Producătorilor de Ciuperci cu sprijinul Organizației Interprofesionale Legume Fructe PRODCOM intenționează sa organizeze, în data de 14 noiembrie a.c. Seminarul științific cu tema:
"Noi tehnici și tehnologii în tratamentele fitosanitare pentru cultura ciupercilor"
Evenimentul se va desfășura în Sala de Conferințe din cadrul Complexului AnaHotels, Hotel Sport, din Poiana Brașov și are ca invitați specialiști de cea mai înaltă reputație din Germania, Elveția și Polonia, care vor susține expuneri și prezentări legate de aceasta temă.
Este cea mai importantă manifestare cu caracter științific și aplicativ organizată, până in prezent, de Asociația noastră.
Speakerii invitați vor susține, de asemenea, workshop-uri (dezbateri atelier), în cadrul cărora va avea loc o comunicare interactivă cu participanții la seminar, precum și demonstrații practice în legătură cu tehnologiile și produsele fitosanitare de ultimă generație, susținute de  specialiști și tehnologi ai reprezentanțelor din România ale unor prestigioase companii producătoare de soluții pentru protecția plantelor.
       Sunt invitați să participe la seminar atât membri ai Asociației noastre, cât și producători de ciuperci neafiliați, care sunt interesați de tematica de seminar și doresc să cunoască mai îndeaproape viața de organizație și preocupările colegilor din acest sector.
Participarea la prezentările făcute de specialiști va fi insoțită  de o documentație completă referitoare la temele prezentate,  precum și oferte speciale de produse fitosanitare, prezentate cu acest prilej de reprezentanții producătorilor.
Numărul limită de invitați este de 50 pentru membrii ANPCR  și de 25 pentru ne-membri.
Programul seminarului și condițiile de participare sunt detaliate în anexele la această invitatie.

  Președinte
           Eugen Băjenaru

2 attachments — Download all attachments