duminică, 2 iunie 2013

Shiitake in reteta la Master Chef



Reteta gatita de Alexandru Hora in finala MasterChef.
Ingrediente
Metoda de preparare
Muschiul de vita se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie in ulei de masline bine incins, cateva secunde pe toate partile. Se lasa la odihnit.
Se feliaza zucchini si se aseaza in straturi suprapuse pe o folie de plastic intinsa. Se pune muschiul peste zucchini si se ruleaza cu grija cu ajutorul foliei. Se inchide strans si se inveleste din nou in folie de aluminiu.

Se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10-12 minute. Se scoate si se lasa la odihnit.

Pentru sos, topim untul, adaugam visinele, vinul de porto si lasam sa scada la foc mic pana capata consistenta dorita.

Ciupercile se calesc 1 minut in unt incins. Se scot repede din tigaie si se monteaza pe farfurie. Sparanghelul su opareste 4 minute si se aseaza pe farfurie!
 



Curs intensiv de ciupercar

Pe data de 3 iunie la ora 17 deschidem un nou curs de ciupercar, intensiv, cu predare 3 zile pe saptamana.Asteptam si alti candidati.