sâmbătă, 27 decembrie 2014

BILANT 2014

Sunt fericita ca mai am parintii, ca se simt binisor, muncesc dupa puterile lor, tot ei sa ne ajute pe noi. In anul ce s-a scurs pentru prima data am suflat in lumanari la ziua mea, la tara la parinti, cu nepoatele. Am vizitat 4 tari din N : Finlanda, Suedia, Norvegia si Danemarca. Am fost pentru a acorda consultante in Chisinau si in Portugalia la 6 km de Ocean in S, in reg. Algavre. M-am odihnit o samtamana la Maliuc unde nu mai fusesem niciodata. Am scos si 3 carti, Manualul cultivatorului de ciuperci Editia a III-a revizuit si actualizat, Ghid de cultura ciupercilor in sistem intensiv, champignon si Ciuperca longevitatii- Shiitake.
 Am expediat 2 colete cu carti peste hotare in Grecia si Norvegia. Numai pentru cei ce au avut incredere in mine si mi-au expediat banii in cont. Mos Craciun mi-a adus mult doritul Laptop. Acum astept un telefon pe care sa pot avea Internet. Am predat 4 serii de cursuri de ciupercar la Bucuresti. Am scris Suportul de curs pentru un Proiect POSDRU ce se va preda angajatilor din ciupercarii, gratis, in toata tara. In Portugalia am fost cu escala la Amsterdam, cu emotii, daca nu ma descurc ? apoi am vazut ca nu e dificil. Am aparut la TVR1 "In gradina Danei," cu secvente de la INDAGRA, prezentand cartile mele de la Targ. Am  prezidat lansarea cartii unei prietene : Pretuieste-ti inima de dr.Virginia Ciocan la Fundatia Sf. Sava de la Buzau alaturi de parintele prof.dr. Mihai Milea. Am scris si articole , nu stiu cate, despre ciuperci, pentru diferite site-uri.
Se putea mai mult? POATE dar la un moment dat inima a inceput sa se alerteze s-o las mai incet si a trebuit sa ma conformez.
 Dar despre ce-mi propun in 2015 voi vorbi un pic mai tarziu.