luni, 26 ianuarie 2015

Cultivatori de shiitake

Dragi cultivatori de shiitake
Sunteti atat de putini ca nu ar fi cazul sa va atacati intre voi in niciun fel
Este loc pentru toata lumea
Daca acum cand sunteti numai un numar cat degetele de la o mana, o puteti face, dar cand veti fi 20, 30 ce se va intampla.
Si ciupercile obtinute pe rumegus pasteurizat sunt la fel de bune, rumegusul e tot de la stejar. Nu se adauga decat carbonat de calciu care este natural.Si acesta este pentru reglarea pH-ului.Si poate ceva produs cu proteine, seminte de cereale, din care consumam si noi si animalele. Dezinfectia in camerele de cultura este facuta pe baza de lapte de var, tot produs natural. Cei care fac acuzatii nefondate pot cadea sub incidenta Legii. Numai prin analize de laborator se poate sustine o afirmatie. Analize la un laborator acreditat.
Asa ca va rog sa-si vada fiecare de afacerea lui si nu omoram capra vecinului. Ar fi mai intelept sa va uniti intr-o Asociatie si sa colaborati, sa accesati Fonduri, sa va extindeti, sa va perfectionati tehnologia.
Eu va urez SUCCES.