CUPRINS
1. Ce sunt trufele
2. Scurt istoric
3. Încadrarea sistematică
4. Etimologia trufelor
5. Importanţa economică şi alimentară
6. Morfologia
7. Nutriţia trufelor
8. Înmulţirea trufelor
9. Trufe –prezentare
9.1. Tuber melanosporum
9.2. Tuber aestivum
9.3. Tuber magnatum
9.4. Tuber brumale
9.5. Tuber macrosporum
9.6. Tuber mesentericum
9.7. Choiromyces meandriformis
9.8. Tuber rufum
9.9. Tuber rapaedorum
9.10. Tuber dryophilum
9.11. Tuber excavatum
9.12. Tuber fulgens
9.13. Tuber puberulum
9.14. Tuber maculatum
9.15. Hydnotria tulasnei
10. Recoltarea trufelor din natură
10. 1. Metode de recoltare
10. 2. Specii de arbori trufieri
10. 3. Despre dresajul câinilor şi rase
11. Cultura trufelor poate fi o afacere pe termen lung
11. 1. Alegerea terenului
11. 2. Alegerea esenţelor trufiere
11. 3. Plantarea speciilor trufiere
11. 4. Măsuri de menţinere a condiţiilor de mediu
11. 5. Recoltarea trufelor
12. Ambalarea şi conservarea
13. Reţete culinare cu trufe
14. Prezentare de conserve şi diferite esenţe de trufe
Glosar de termeni
BIBLIOGRAFIE
Pretul cartii este de 19 ron + taxa postala de 7 ron, cu plata ramburs.