Pentru
a veni in intampinarea celor ce au optat pentru desfasurarea cursului
in timpul saptamanii si nu sambata, dorim sa va informam ca am luat act
de aceasta recomandare.
Cursul se poate desfasura in zilele de
luni, marti si joi incepand cu ora 17 pe perioada lunii
iunie.Deschiderea cursului va avea loc luni 3 iunie, ora 17 in locatia
ssmgrup din Bdul. Marasesti nr 19, etaj 3 ap.9, sector 4, BucurestiTotodata va informam ca se va preda toata materia cuprinsa in Programul cursului astfel:
- alegerea terenului si amenajarea ciupercariei;
- tehnologia de cultura pentru champignon, cu pregatire compost, infiintarea culturii, conditii de microclimat, tratamente, randament;
- tehnologia de cultura a ciupercilor Pleurotus spp.
- producerea miceliului de ciuperci;
- tehnologia de cultura a altor specii de ciuperci comestibile sau medicinale : shiitake, Ganoderma, Agaricus brasiliensis, Pleurotus eryngii etc.
Suportul de curs de 40 pag. va fi trimis fiecarui cursant pe e-mail dupa inscriere si achitarea avansului.
Ziua de curs va dura 4 sau 5 ore, in functie de tematica predata, pentru a nu fi intrerupta.
La
finalul cursului se vor parcurge intrebarile pentru examen, astfel
incat fiecare cursant sa fie pregatit pentru examenul final, ce va fi
sub forma de grila.
In urma absolvirii cursului se elibereaza certificat de calificare avizat de Ministerul Muncii.
Daca
doriti participarea va rugam sa ne transmiteti actele pe mail (C.I,
certificat nastere, casatorie, diploma de studii si adeverinta de la
medicul de familie cu specificatia "apt pt curs") si sa ne specificati
daca va avantajeaza sedintele de curs sa se tina in timpul saptamanii
sau sambata.
Pentru orice alte detalii va stam la dipozitie.
Cu stima,
Cristina Iacob
0720.053.315