Titluri ştiinţifice : dr.
în ştiinţe agronomice, specializarea Legumicultură, 1998, cu teza:
“Optimizarea factorilor biologici şi tehnologici la Pleurotus spp. în vederea obţinerii unor producţii ridicate cu
consum minim de energie”.
Activitate ştiinţifică
- coautor la 4 brevete de invenţiei; în prezent predau cursul de ciupercar
acreditat de CNFPA în cadrul S.C. SSM Protect Grup.S.R.L. din Bucureşti şi
colaborator la S.C.ClaudiuTop SRL Bucureşti.
Lucrări publicate : autoare a 25 cărţi despre tehnologia de cultura a champignon, Pleurotus, Ganoderma lucidum- reishi, Ciupercile din flora spontană a României, Albinele şi albinăritul, Reţete culinare şi conserve cu ciuperci, Producerea miceliului- suşe şi hibrizi, Mierea – alimentul complet ş.a.;
Lucrări publicate : autoare a 25 cărţi despre tehnologia de cultura a champignon, Pleurotus, Ganoderma lucidum- reishi, Ciupercile din flora spontană a României, Albinele şi albinăritul, Reţete culinare şi conserve cu ciuperci, Producerea miceliului- suşe şi hibrizi, Mierea – alimentul complet ş.a.;
Sub tipar la Editura Gramen Bucureşti, am predat 3
manuscrise : “Ciupercile necomestibile din România”, “Apiterapia”, “Shiitake
sau Lentinus edodes o nouă specie de
ciuperci pentru România.
Sub tipar la Editura Universitară- Ghidul culturii
ciupercilor, Volumul 1, în gospodăriile individuale. Am publicat 190 articole
ştiinţifice şi de popularizare în reviste de specialitate din ţară şi din
Republica Moldova şi am participat la numeroase manifestări ştiinţifice
naţionale.www. totuldespreciuperci.blogspot.ro