miercuri, 11 decembrie 2013

Curs de ciupercar, primim inscrieri pentru 2014

Bun gasit,

    Numele meu este Iacob Stefan, sunt reprezentant al societatii de formare profesionala a adultilor SSM PROTECT TRAINING S.R.L. si impreuna cu 
Doamna Dr. Ing. Ioana Tudor  am autorizat cursul de calificare "CIUPERCAR" Cod nomenclator 6112.1.1 (nr. de ordine in registrul calificarilor) si COD COR 611202.
    Dorim sa incepem o a cincea serie de curs in data de 17.01.2014 astfel gasiti in cele ce urmeaza toate detaliile legate de acest curs:
1.Locul de desfasurare al cursului: Bucuresti, Sector 4, B-dul Marasesti nr.19, etaj 3, ap.9. In cladirea cu Piraeus Bank. Partea practica se va desfasura la diferite ciupercarii aflate in zone limitrofe Bucurestiului.
2. Durata cursului este de 2 luni (cu predare vineri si sambata) .
3. Acte necesare pentru inscriere : Buletin, Certificat de Nastere, Certificat de Casatorie (numai pentru doamne), ultima Diploma de studii si Adeverinta de la medicul de familie ca sunteti apt pentru participarea la cursul de ciupercar.
4. Formator va fi Doamna Dr. Ing. Ioana Tudor
5. Pretul cursului este de 700 lei. Suma se poate achita si in 2 rate, prima rata fiind la inscriere si a doua dupa 4 - 5 saptamani de curs. Dupa inscriere si achitarea primei rate veti primi pe e-mail un suport de curs de 40 pagini.  Pentru cei care detin societati comerciale cursul poate fi facturat catre acestea, sau factura va fi emisa pe persoana fizica. La finalul cursului se sustine un examen scris. Atestatul obtinut este recunoscut in tara si UE.
  Pentru cei inscrisi si care au achitat prima rata, si se razgandesc dupa ce au primit suportul de curs, banii nu se mai returneaza.
     Pentru mai multe detalii si pentru transmiterea documentelor necesare inscrierii va rugam sa folositi adresa de e-mail- cursciupercar@yahoo.ro sau numarul de Fax: 021.335.17.18

Va stau oricand la dispozitie.

Cu stima,

ing. Iacob Stefan
Director General
SSM PROTECT GRUP
Bucuresti, Sector 4
B-dul Marasesti nr.19,

etaj 3, ap.9
Tel/Fax: 021.335.17.18
Mobil: 0724.128.532
http://www.ssmgrup.ro/
http://www.magazinssm.ro/