LISTA de
CARTI
Dr.ing. Ioana Tudor
1. Sfaturi practice pentru
cultivatorii de ciuperci, 1996, Ed. Ştiinţă şi
Tehnică, Bucureşti, 152 pag.
2. Ciuperci şi preparate culinare
cu ciuperci, 1996, Ed.Ştiinţifică, Bucureşti, 230 pag.
3. 475 Reţete culinare cu
ciuperci, 1996, Ed.Tehnică, Bucureşti , 188 pag.
4. Preparate şi conserve
vegetariene din ciuperci, Ediţia I-a, 1999, Ediţia a-II-a, 2001, Ed.Tehnică,
158 pag. şi respectiv 208 pag.
5. Cultura ciupercilor
comestibile şi producerea miceliului, 2000, Ed.Ex Ponto Constanţa, 280 pag.
6. Cultura şi protecţia
ciupercilor comestibile, 2001, Ed.Ştiinţelor Agricole, Bucureşti, 320 pag.
7. Ciuperci comestibile – agaricus şi pleurotus, 2001,Edit.Alex-
Alex, Bucureşti, 126 pag.
8. Cultura ciupercilor în
gospodăriile populaţiei, 2001, Ed. Ceres, Bucureşti,
156 pag.
9. Manualul cultivatorului de
ciuperci comestibile, Ediţia I-a 2002, Editia
a-II-a 2006, Ed.Lucman, Bucureşti, 233 şi respectiv 246 pag.
10. Ciuperci şi miceliu, 2004,
2006, Ed.Lucman, Bucureşti, 266 pag.
11. Reţete culinare şi conserve cu
ciuperci, 2005, Ed.Lucman, Bucureşti,
208 pag.
12. Preparate din ciuperci, 2005,
Editura Cartea de buzunar, Bucureşti, 92 pag.
13 Melci- Totul despre
înmulţirea, creşterea, recoltarea, valorificarea
intensivă,
2006, Ed. Lucman, Bucureşti, 189 pag.
14. Ciuperci comestibile şi medicinale, 2007, Editura Lucman,
Bucureşti,
270 pag.
15. Tehnici inovative pentru obţinerea de alimente cu
mare valoare
nutritivă,
2007, Editura CHIMINFORM DATA, Bucureşti, 150 pag.
16. Champignon, 2010, Editura Lucman, Bucuresti,
285 pag.
17. Trufele- o afacere profitabilă pe termen lung,
2010, Editura Nomina
Lex,
Bucureşti , 166 pag.
18. Cultura ciupercilor Pleurotus, 2010, Editura Nomina Lex,
Bucureşti,
226 pag.
19. Cultura ciupercilor pentru începători, 2010,
Editura Nomina Lex,
Bucureşti, 254 pag.
20. Sănătatea la îndemâna oricui, 194 Remedii
fitoterapeutice, 2010,
Editura
Lucman, Bucureşti , 378 pag.
21.
Rase de câini – morfologie, anatomie, alimentaţie, îngrijire, sănătate,
reproducere, 2010, Editura Lucman, Bucureşti,
348 pag.
22. Ciupercile din flora spontană
a Romaniei, Microenciclopedie Ilustrată, 2010, Editura Gramen, Bucureşti, 279 pag.
23.
Reţete culinare şi conserve cu ciuperci, 2010, Editura Nominal Lex, Bucureşti, 243 pag .
24.
Albinele şi albinăritul, 2011, Editura Gramen, Bucureşti, 296 pag.
25. Miceliu de ciuperci, Suşe şi hibrizi, 2012, Editura Gramen,Bucuresti,
218 pag.
26. Preparate vegetariene si conserve din ciuperci, 2013, Editura
Universitara, Bucuresti, 158 pag.
27. Mierea, alimentul complet, 2013, Editura Gramen, Bucureşti, 127 pag.
28 Ghid de cultura ciupercilor, în gospodăriile individuale, Vol.I, 2013
Editura Universitară, Bucureşti, 248 pag.
29. Cultura
shiitake - Lentinus edodes, ciuperca longevităţii, Ghid practic pentru
începători şi avansaţi, 2014, Editura
Gramen, Bucureşti, 194 pag.
30. Ghid de cultura pentru champignon, în sistem intensiv, Vol.II, 2014,
Editura Universitară, Bucureşti, 216 pag.
31. Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile, Editia a III-a
Revazuta si adaugita, 2014, Editura
BLASSCO, Bucuresti, 251 pag.