Pe data de 6.04.2013, grupa de viitori ciupercari a facut o vizita la producatorul de substrat pentru Pleurotus, Sorin Ghenade. Si au avut ce sa vada. Pregatirea substratului din paie de grau, cu apa fierbinte, deci in sistem clasic, insamntare, incubare si livrare saci, faza 2 neincubati, faza 3 incubati. Greutate sac dupa dorinta cumparatorului. In general pretul 1 leu/kg insamnatat. Cursantii au vazut si saci cu fructificatii, unii le-au gustat, nu le cunosteau, nu consumasera niciodata si la final doritorii au si cumparat ciuperci Pleurotus.
Acest site este dedicat iubitorilor de ciuperci din toata tara. Este bazat pe experienta de mai bine de 35 de ani a unui specialist in domeniu, Dr. ing. Ioana Tudor, dorindu-se a fi un portal spre minunata lume a acestor superalimente. Veti gasi (si veti putea cere) aici consultanta si sfaturi despre cultivarea ciupercilor, va veti puteti alege si achizitiona carti de specialitate si va veti putea delecta cu retete culinare din intreaga lume ce folosesc ciuperci.