Program seminar
14 noiembrie, Poiana Brașov
Ora 8:30
Primire, înregistrare participanți, distribuire ecusoane și dosar documentație
Ora 9:00
Deschiderea lucrarilor seminarului – speech președinte ANPCR, Eugen Băjenaru, speech director general Prodcom – Aurel Tănase
Prezentarea scopului manifestării, prezentarea programului zilei, a invitaților, mulțumiri partenerilor și sponsorilor
Panel 1
Ora 9:30
Conferentiar dr. ing. Beatrice Iacomi, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară București – Bolile, cel mai mare pericol al culturilor de ciuperci (45 minute)
Dr. ing. Nikodem Sakson (consultant din Polonia) Sisteme integrate de control al bolilor si dăunătorilor în fermele de ciuperci (90 minute)
Ora 12:00
Pauza – coffe break
Ora 12:20
Dr. ing. Nikodem Sakson (consultant din Polonia) – work-shop
Ora 13:00
Pauză, masa de prânz
Panel 2
Ora 14:30
Michael Lichtenberg (Germania) Controlul biologic al dăunătorului Sciaridis, la ciuperci
Uwe Bohm (Germania) Dezinfectarea fermelor de ciuperci, folosind noile metode biologice
Work-shop
Ora 16:30
Coffe break
Panel 3
Ora 16:45
Ing. Octavian Groza, consultant – “Studiu de caz - combaterea Țânțărușului” (Lycoriella solani)
Prezentare produse domeniu ciuperci
Dr. Ion Mustafa (Bayer -Director de Dezvoltare și Omologare) – prezentare de produse
Ora 17:10
Concluzii – președintele ANPCR; dir. general Prodcom; reprezentant MADR
Ora 17:30
Conferința de presă / Interviuri – participă reprezentanți ai presei centrale și locale
Ora 18:30
Family photo – fotografia cu invitații și participanții la Seminar
Ora 19:00
Cina festivă / Plecarea spre Bucuresti și in teritoriu
Ora 21:00
Închiderea lucrărilor seminarului / Plecare spre București și teritoriu
Va asteptam cu drag !
Acest site este dedicat iubitorilor de ciuperci din toata tara. Este bazat pe experienta de mai bine de 35 de ani a unui specialist in domeniu, Dr. ing. Ioana Tudor, dorindu-se a fi un portal spre minunata lume a acestor superalimente. Veti gasi (si veti putea cere) aici consultanta si sfaturi despre cultivarea ciupercilor, va veti puteti alege si achizitiona carti de specialitate si va veti putea delecta cu retete culinare din intreaga lume ce folosesc ciuperci.