Cărti publicate TUDOR IOANA
1. Sfaturi practice pentru cultivatorii de ciuperci, 1996, Ed. Ştiinţă şi Tehnică, Bucureşti, 152 pag.
2. Ciuperci şi preparate culinare cu ciuperci, 1996, Ed.Ştiinţifică, Bucureşti, 230 pag.
3. 475 Reţete culinare cu ciuperci, 1996, Ed.Tehnică, Bucureşti , 188 pag.
4. Preparate şi conserve vegetariene din ciuperci, Ediţia I-a, 1999, Ediţia a-II-a, 2001, Ed.Tehnică, 158 pag. şi respectiv 208
5. Cultura ciupercilor comestibile şi producerea miceliului, 2000, Ed.Ex Ponto Constanţa, 280 pag.
6. Cultura şi protecţia ciupercilor comestibile, 2001, Ed.Ştiinţelor Agricole, Bucureşti, 320 pag.
7. Ciuperci comestibile – agaricus şi pleurotus, 2001, Ed. Alex- Alex, Bucureşti, 126 pag.
8. Cultura ciupercilor în gospodăriile populaţiei, 2001, Ed. Ceres, Bucureşti, 156 pag.
9. Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile, Ediţia I-a 2002, Editia a-II-a 2006, Editia a 3-a, 2015,Ed.Lucman,
Bucureşti, 233 şi respectiv 246 pag.
10. Ciuperci şi miceliu, 2004, 2006, Ed.Lucman, Bucureşti, 266 pag.
11. Reţete culinare şi conserve cu ciuperci, 2005, Ed.Lucman, Bucureşti, 208 pag.
12. Preparate din ciuperci, 2005, Editura Cartea de buzunar, Bucureşti, 92 pag.
13. Ciuperci comestibile şi medicinale, 2007, Editura Lucman,
Bucureşti, 270 pag.
14. Tehnici inovative pentru obţinerea de alimente cu mare valoare
nutritivă, 2007, Editura CHIMINFORM DATA, Bucureşti, 150 pag.
15. Champignon, 2010, Editura Lucman, Bucuresti, 285 pag.
16. Trufele- o afacere profitabilă pe termen lung, 2010, Editura Nomina
Lex, Bucureşti , 166 pag.
17. Cultura ciupercilor Pleurotus, 2010, Editura Nomina Lex,
Bucureşti, 226 pag.
18. Cultura ciupercilor pentru începători, 2010, Editura Nomina Lex,
Bucureşti, 254 pag.
19. Ciupercile din flora spontană a României, Microenciclopedie ilustrată, 2010, Editura Gramen, Bucureşti, 279 pag.COLOR
20. Reţete culinare şi conserve cu ciuperci, 2010, Editura Nominal Lex, Bucureşti, 243 pag .
21. Miceliu de ciuperci, Suşe şi hibrizi, 2012, Editura Gramen,București, 218 pag.
22. Preparate vegetariene și conserve din ciuperci, 2013, Editura Universitară, București, 158 pag.
23. Ghid de cultura ciupercilor, în gospodăriile individuale, Vol. I, 2013 Editura Universitară, Bucureşti, 248 pag.
24. Cultura shiitake - Lentinus edodes, ciuperca longevităţii, Ghid practic pentru începători şi avansaţi, 2014, Editura Gramen,
Bucureşti, 194 pag.
25. Ghid de cultură pentru champignon, în sistem intensiv, Vol. II, 2014, Editura Universitară, Bucureşti, 216 pag.
26. Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile, Editia a III-a Revăzută și adăugită, Editura BLASSCO, București 251 pag.,2014.
27. Ciuperca de paie, ciuperca cu văl, Specie nouă de ciuperci comestibile, Editura Universitară, Bucuresti 2015, 122 pag.
28. Compendiu de ciuperci comestibile,medicinale și otrăvitoare, 2018, Editura Blassco, București, 342 pag.; Editura INSPIRESCU 2 2019, partial color
29. Pleurotus spp. păstrăvul de fag, bureți, Tehnologia de cultura în sistem clasic și intensiv,2018, Editura FDLR, București, 220 pag.
31. Sub tipar: Cultura ciupercilor cu costuri minime.
La solicitarea unor Edituri am publicat cărti și din alte domenii precum :
1. Melci- Totul despre înmulţirea, creşterea, recoltarea, valorificarea
intensivă, 2006, Ed. Lucman, Bucureşti, 189 pag.
2. Sănătatea la îndemâna oricui, 194 Remedii fitoterapeutice, 2010,
Editura Lucman, Bucureşti , 378 pag.
3. Rase de câini – morfologie, anatomie, alimentaţie, îngrijire, sănătate,
reproducere, 2010, Editura Lucman, Bucureşti, 348 pag.
4. Albinele si albinăritul pentru începători, 2011, Editura Gramen, Bucu-
rești, 296 pag.
5. Mierea, alimentul complet, 2013, Editura Gramen, Bucureşti, 127 pag.
PE STOC mai exista :
Nr. 23, Vol.1- 30 exemplarex 30 lei
Nr.25, Vol. 2 – 60 exemplare x 30 lei
Nr.28, Compendiu partial color 14 exemplare x 65 lei
La Editura INSPIRESCU pregătim un tiraj redus, cu tóate pozele COLOR- În curând
Nr. 29, Pleurotus, cu reducere de la 25 la 15 lei, 300 exemplare
Nr.4, Albinele si albinaritul – 2 exemplare x 43 lei
Cultura trandafirilor pentru flori taiate si gradini, color, 5 exemplare, autori: Argatu Constanta si Tomescu Ana, pret 37 lei
Acest site este dedicat iubitorilor de ciuperci din toata tara. Este bazat pe experienta de mai bine de 35 de ani a unui specialist in domeniu, Dr. ing. Ioana Tudor, dorindu-se a fi un portal spre minunata lume a acestor superalimente. Veti gasi (si veti putea cere) aici consultanta si sfaturi despre cultivarea ciupercilor, va veti puteti alege si achizitiona carti de specialitate si va veti putea delecta cu retete culinare din intreaga lume ce folosesc ciuperci.